9 januari 2008

Jokkmokk mellandagarna






Det var nödvändigt att jobba lite mellan jul och nyår. Så på lördag for vi till Jokkmokk, och när jag hade jobbat färdigt hälsade vi på hos Carola och Ida. Kreativiteten i Jokkmokk måste vara skyhög procentuellt, för på Hantverkargatan är den minst 200%!!!


Varje besök hos Carola resulterar i en ovanligt hög verksamhetslust - jag får massor gjort och mängder av idéer. Ida skulle vinna vilken baktävling som helst (på bilden har jag provsmakat choklad- och ingefäraskorpor!) och Carola gör så många vackra saker med sin symaskin.


Hon har virkat en jätteläcker sjal som jag naturligtvis ska kopiera. Det gör ju inte saken sämre att hon köper garnet åt mig, och dessutom:



KOLLA vad jag fick som julklapp! Tilda-väska med häftigt innehåll, handduk, tofflor och en burk med Idas skorpor. Jag törs knappt använda den. (Fast skorporna är slut...)


Min gulliga mamma och lika gulliga Anita tapetserar mitt arbetsrum för fullt. Johnny ska lägga nytt golv till helgen. Jag har valt en ljus och neutral tapet, men fondväggen är allt utom neutral.


Det blir hur snyggt som helst! Men det tar ett bra tag innan jag får inreda, vi ska sova i arbetsrummet medan vi rustar sovrummet. Men i mars kanske....

1 kommentar:

Unknown sa...

Jag baradog när jag såg tapeten!!! Go girl, go!
Kram V