1 mars 2008

Hur svårt kan de´va´??








Tålamod tillhör inte en av mina egenskaper - tyvärr. Jag morrar lite åt min sambo, som listar och kapar allt han hinner. Jag morrar lite mer åt den f-dömda kapsågen - och längtar efter att få ta rummet i besittning (liksom).



Här ser ni de hemska garderobsdörrarna från förra inlägget. Riktigt bra trots tapeter. Handtag kommer! Under tiden som jag morrar och fotograferar så har Johnny listat färdigt i köket. Så fint det blir! Dessutom lyckas jag muta honom till att montera fästen till gardinstången - snabbt kommer fönsterlamporna på plats.



Igår låg det en överraskning i mitt postfack - en klänning från Mitt i min villervalla! Så passande för en gammal sömmerska, den ska hänga i mitt syrum. Fredagen var ingen rolig dag (före klänningen) med omtapetsering i köket (sambon!) samt kollapsande shoppingvagn... Min kollega på jobbet fixade vagnen och Anita fixade tapeten! Vad skulle man göra utan kvinnligt nätverk? (Spydigt svar: se på TV och dricka öl)


Johnny håller på att få spader över vår kabelleverantör. Först går boxern sönder, sen kortet, ny låda, nytt kort, nya lådan är också trasig... Och ALLT ska hämtas/lämnas på posten... Han är stammis i postluckan på Coop vid det här laget... Och när han ringer kabelleverantörens kundtjänst så säger han: "Hej, det är jag..."


Slutgnällt. Inspirerad av Villervallans kreativa skapelser har jag lånat en bok. OBS! Maritas angreppsmetod för att lära sej nya saker - skaffa hem en bok!


(Kvällens dregel-objekt...) Mamma är jätteduktig på trådslöjd så hon ska få jobba lite har jag tänkt. Pärlor finns det ju gott om...

Jag har skickat iväg några små paket idag till vissa bloggare därute... Nu blev ni nyfikna !? Kram på er och ha en skön helg!

9 kommentarer:

Lea sa...

Hon är verkligen händig den där villervallan:-)
Ha en fortsatt bra helg!
/Lea

Unknown sa...

Oåh så fin klänning hon har knåpat ihop till dig, Monika-Villervallan. Kommer att bli så fint i ditt syrum. Jassi vilka idérikedomar det finns varstans i vårt avlånga land.

Stuglängtan sliter i mig. Hade tänkt åka ut dit i helgen när S ändå jobbar, men så kom jag ju ihåg föreläsningen i dag....
Det var bara att grunda med några alvedon och stämpla in. Blödde näsblod som en gnu i morse, när jag vaknade, men det gav med sig. Rätt mycket folk iaf och alla verkade nöjda. Kul dag på jobbet, trots that I'm living in a box :)

Jag ska krypa till kojs med kissen. Det bor så mycket kärlek i en liten katt. :)

Hälsa J att det är dax för lite förnöjsamheter snart... eller hur?

Kram Vero,

Anonym sa...

jätteläcker klänning,blir sugen på att tillverka. kram mamma

karrakolan sa...

Härligt att även sömmerskan låter "sy" upp en klänning till sig "själv". Den är hur gullig som helst, kan tänka mig att inspirationen flödar med en sådan i syrummet.
Caro

Villa elva-kulla sa...

Här renoveras för fullt, skoj.
Tyget har jag köpt på Åhlens, så det får pryda stolsdynorna under våren, om de skulle hålla sig rent så länge :)
Ha de gott/ Jennie

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Jättesöt klänning, odrginella är de med!!passar ju utmärkt i ett syrum.

Ha en härlig dag!!
♥Kram Millan♥

mittiminvillervalla sa...

Hej på dej! :o)

Så underbart med dagens post! :o)
Ser du munnen ler från öra till öra!

Så jättefina saker du skickat! Men himmel så mycket! Får ju nästan dåligt samvete! Jag har ju bara skickat lite ståltråd, spets och pärlor till dej! Älskar allt du skickat. Fotbadet ska jag nyttja en solig sommardag precis som du tipsar om!

Tack så jättemycket!

Kram Monika

Anonym sa...

Tack snälla för det mysiga paketet jag fick med posten idag! Och framför allt det underbara brevet. Du är bäst, syster! Luv ya! Kram // C

Unknown sa...

Tack gulliga du för det otroligt fina paketet! Jag blev sååå jätteglad! Men tokfia!!!, det var ju hur mycket som helst i paketet. Jag blev så glad att jag nästan började gråta av dina rader. Du är bara så bäst!!!
Som sagt, jag ska verkligen njuta av fotbadet.

Ska lägga ut på min sida så snart jag hinner om PIF. Åsså grubbla lite på vad jag ska hitta på...
Vi ses :)

KRAM Vero